Fidelitza els teus clients amb FIDELAPP de Reskyt

08.10.2015
Fidelitza els teus clients amb FIDELAPP de Reskyt

NOU PRODUCTE EN LA PLATAFORMA RESKYT!

Una vegada més, tenim el plaer de comunicar-vos la posta en marxa d'un nou producte en la nostra plataforma Reskyt, que ampliarà el nostre catàleg de solucions d'internet.

El nom FidelApp va assimilat a un producte de Fidelització amb targeta digital activada i visible des de App, que el client utilitza per aconseguir obsequis, descomptes i targetes “regalo” dels establiments associats.

Els conceptes que millor defineixen a FidelApp són la seva facilitat d'ús, l'adaptabilitat a qualsevol programari de punt de venda o de gestió (qüestió de minuts), la velocitat de qualsevol procés i la tecnologia que incorpora. Aquestes són les millors cartes de presentació d'aquest sistema innovador com a nou concepte de Màrqueting mòbil en App.

Aquest nou sistema s'adapta a qualsevol tipus de negoci, cadena de tendes, associacions de comerciants, franquícies o grups de compra, oferint-nos noves oportunitats de venda en empreses que actualment no són clients. El negoci que ens ofereix és duplicat, ja que tindrem l'oportunitat d'oferir als nostres clients una o diverses App amb el mòdul de fidelització.

La presentació oficial i engegada de FidelApp la realitzarem en la Fira i-Xou a Madrid els dies 30 de setembre i 1 d'octubre. Aprofitem aquest comunicat per convidar-vos a l'esdeveniment. Si precises d'invitacions posa't en contacte amb nosaltres.

Descarrega't el catàleg del mòdul de fidelització en PDF amb l'explicació detallada del producte


Moltes gràcies,
Newsletters Reskyt & Omnia Solutions.


Gracias por compartir en:


Conoce más sobre:

Reskyt (2)

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Más información aquí.

Cerrar