Novetats legals SEPA 2016

18.11.2015
Novetats legals SEPA 2016

Una de les principals novetats previstes para el 2016 serà l’entrada en vigor dels nous canvis legals dins del projecte SEPA, dels quals afecten als quaderns CSB58 i CSB32 que desapareixen.

En què consisteixen aquests nous canvis introduïts per SEPA

La iniciativa europea orientada a crear una zona unificada de pagaments entra en la segona fase segons el següent:

Els rebuts (Quadern 32) i les bestretes de crèdit (Quadern 58) es cataloguen com a "productos nicho" amb obligació de migrar cap als instruments SEPA com a màxim fins al 01/02/2016, motiu pel qual desapareixen com a tal integrant-se en la estructura SDD.
     A partir d'aquesta data, i amb caràcter inamovible, les entitats bancàries es comprometen a no acceptar dels seus clients noves remeses de bestretes o rebuts amb venciments superiors a 01/02/2016.

Opcions d’integració dels Canvis:

1.- Convertidor de fitxers (facilitarà l’adaptació del canvi legal amb un programa independent que permetrà convertir el fitxer al nou format: compatible amb totes les versions, previsió de disponibilitat a partir de la 2ª quinzena de novembre.


Gracias por compartir en:


Conoce más sobre:

Sage Eurowin (8)

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Más información aquí.

Cerrar