Auditoria LOPD i LSSI a cost 0

26.03.2015
Auditoria LOPD i LSSI a cost 0

Omnia Solutions ofereix a tots els nostres clients de Sage Eurowin i Serveis d'internet una auditoria gratuïta que els permetrà saber l'estat del seu LOPD i LSSI.

Fem un recordatori del que són i que comporta no tenir implementades aquestes lleis:

LOPD: Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal. En poques paraules és la llei que tracta de vetllar per la protecció de les dades de caràcter personal, és a dir, si facilitem el nom i número de telèfon a una empresa per contractar un servei, aquesta llei obliga a aquesta empresa a protegir les meves dades d'un ús fraudulent o el que és el mateix, que aquesta empresa no comerciï amb les meves dades i que els tingui degudament protegits.

LSSI: Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. Bàsicament, és la Llei que regula les comunicacions electròniques, és a dir que si enviem una carta postal, aquesta llei no s'aplica, però si enviem un email ja es considera comunicació electrònica i hem de tenir-la en compte. La llei tracta de regular totes aquestes comunicacions electròniques per evitar abusos i protegir als consumidors.

No tenir implementada aquestes lleis implica infraccions que es classifiquen en tres nivells de gravetat:

Auditoría
 

LLEUS

: Sanció amb multes de 900€ a 40.000€

GREUS

: Sanció amb multes de 40.001€ a 300.000€

MOLT GREUS

: Sanció amb multes de 300.001€ a 600.000€

Tant si estàs al corrent o vols canviar deixa't assessorar pels nostres especialistes. Sol·licita més informació sobre la LOPD sense compromís.


Gracias por compartir en:


Conoce más sobre:

LOPD (4) Seguretat informàtica (15)

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Más información aquí.

Cerrar