Sage Eurowin Prevenda / Autovenda des de 300€ + IVA

Sage Eurowin Prevenda / Autovenda

Què és Sage Eurowin Prevenda/Autoventa? 

Prevenda / Autovenda és una eina totalment enllaçada amb el programari de gestió Sage Eurowin, creada per treballar en terminals portàtils tipus PDA (amb o sense lector de codi de barres) el sistema operatiu de les quals sigui Windows Mobile i Pocket PC.

Aquesta aplicació cobreix totes les necessitats de les xarxes de vendes, des de la presa de comandes o la realització d'albarans de venda fins a altres operacions com a cobraments, consulta d'històrics, dipòsits, alta de clients, etc. Permet la recepció i enviament de dades tant en local com remotament mitjançant FTP.

A qui va dirigit?

A empreses que disposin de prevendes i/o autovendes i desitgin informatitzar la seva activitat mitjançant terminals professionals compatibles amb els sistemes operatius esmentats.

És un programari dirigit a aquelles empreses la força de les quals de vendes precisi sistemes
Empresas preventa y autoventamòbils que li permetin optimitzar les seves operacions, especialment està indicat per a la realització de visites als seus clients, organitzades per dies de la setmana o per rutes.

D'igual forma està dirigit a empreses que es dediquen a la distribució de productes mitjançant comercials de autovenda i que necessiten gestionar l'estoc disponible en el vehicle, generant, de forma àgil, albarans de venda, factures, dipòsits i els cobraments dels mateixos.

Conclusió

A manera de resum pot concloure's que la seva funcionalitat és de gran interès per a qualsevol empresa de distribució de qualsevol sector, tant si realitza solament la presa de comandes com si opera amb estoc i gestiona el lliurament de mercaderia. Per exemple: Empreses de distribució de begudes i comestibles, distribució de productes al major, floristeries, etc.

Funcionalitats

Sincronizació

Permet la càrrega de dades de Eurowin (tant en local com remotament) per a la gestió autònoma del terminal portàtil. La informació que es pot enviar de la gestió Eurowin cap al terminal remot és:

Sincronizació Remota i Local


-

Articles:

Inclou informació com a preu de venda, estoc, ofertes d'articles, últim cost o codi de barres.
-

Clients:

Dades generals de clients (adreça, telèfons, etc.), bloqueig de vendes, històric de consums del client, descomptes especials de clients.
-

Documents:

Comandes de venda pendents de servir, dipòsits de venda pendents de traspassar i factures pendents de cobrar.
-

Organització de visites a clients

sobre la base de rutes o dies de visita, amb posicions de visites i filtres per ruta o data de visita.

Així mateix, la informació generada en el terminal portàtil podrà ser enviada cap a EUROWIN, localment o en remot. La informació que és possible generar i enviar és:

-

Nous clients


-

Pressuposats de venda


-

Comandes de venda


-

Dipòsits de venda


-

Albarans de venda


-

Factures de venda


-

Cobraments de factures

Permet configurar, per cada terminal, la informació a carregar i les opcions que es desitgen activar.

Contacta amb Sage Prevenda/Autovenda

¿Estás interesado en este servicio?

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Más información aquí.

Cerrar