Com ho fem?

El disseny d'aplicacions Web és un pilar fonamental de la nostra empresa perquè és la nostra manera d'entendre la comunicació digital i internet de la forma més creativa.

Des de la página más modesta hasta un proyecto más complejo, nuestro trato con el cliente y nuestro esfuerzo se centra en trabajar juntos y dar forma a tus ideas basándonos en soluciones sencillas, elegantes y utilizables.

Disseny pàgines web a Tarragona desde fa més de 15 anys

Estudi de mercat i investiguem de l'estratègia i resolució de problemes, prenem la idea i li donem forma juntament amb el client perquè siguin encara millor.

Comencem modelant la idea del client amb una proposta del projecte, de forma escrita i gràfica.

Prototip de disseny virtual exclusiu per donar vida a la idea. Ens assegurem que tot estigui a gust del client i dissenyem una excel·lent interfície pensant en els usuaris.

Programació i integració de les diferents tecnologies Web per donar vida al disseny Visita el nostre treballpresentat.

Correcció i ajustos proposats pel client i testeig on-line de l'aplicació.

I finalment ens queda la presentació de l'acabat final i posta en marxa en els nostres servidors.

“Cada fase és un repte que superem juntament amb nostres clients”

No et quedis amb dubtes, els nostres tècnics t' atindran per Tel.: 902 026 964 o a través de nostre formulari de contacte.

¿Estás interesado en este servicio?

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Más información aquí.

Cerrar