Eurowin Web Apps | Aplicacions per Sage Eurowin

Eurowin Web Apps

En el nostre laboratori d'I + D ens centrem en aplicacions exclusives per als nostres clients, detectem noves necessitats i les fem realitat.


“Estalviaràs temps, diners i milloraràs el teu productivitat”

Casos de èxit:

Projecte per Autoexpress 2000

Autoexpress 2000 és una empresa de venda de pneumàtics situada en l'Hospitalet del Llobregat, aquesta distribueix pneumàtics als diferents tallers mecànics en tot el territori Español.

L'empresa tenia clara dues coses: la primera era que tènia que gestionar les comandes de venda a través d'internet i la segona és que el gestor de l'aplicació havia de ser el programari de gestió Sage Eurowin.

La versatilitat de la Eurowin Web App per Autoexpress 2000 és el control de diferents estocs a temps real, el que fa d'aquesta una poderosa i ràpida eina de gestió de les comandes ja que es comptabilitzen directament en la seva Sage Eurowin.

Web App per a Auto Express 2000

Els tallers a través d'un usuari i contrasenya fan els seus pressupostos davant del client que posteriorment es crearà en comanda.

La cerca dels pneumàtics és molt àgil ja que es fa a través de la numeració del pneumàtic. També el taller podrà visualitzar diferents ofertes així com la seva tarifa especialment creada per a cada usuari.

Gestor de contingut Ofertes i notícies

L'aplicació a més té un petit gestor de contingut per crear bàners d'ofertes, notícies i inserció de vídeos de Youtube.

Pagament per targeta de crèdit

El client podrà triar una adreça d'enviament així com pagar amb targeta de crèdit, aquest a més tindrà el seu historial de comandes del com podrà descarregar-los en PDF.

Projecte Montamundo

Montamundo és una empresa afincada a Barcelona que distribueix una sèrie de marques de peces de vestir molt especials i ho fa per tot el món. Abans de l'aplicació l'equip de magatzem de Montamundo rebia les comandes per Fax, telèfon o per email i després registrar-ho manualment amb el seu programari de gestió Sage Eurowin.

Avui dia les tendes que venen els productes de Montamundo es connecten a l'aplicació i fan les seves comandes per temporades, d'aquesta manera que aquests queden registrats automàticament en el seu  Sage Eurowin i s'obliden dels Faxos o multiples emails i trucades telefòniques.

Web App per a Montamundo

 

Gestió de diferents marques

Llistats per marca i temporades.

Articles amb talles i colors

L'aplicació gestiona talles i colors de tots els seus articles.

"Si necessites solucions a mesura para per completar la teva estratègia de venda en internet, estudiem el teu cas i et proposem el teu Eurowin Web App"


Estalviaràs temps i costos automatitzant els registres de les teves vendes al teu programari de gestió Sage Eurowin.

¿Estás interesado en este servicio?

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Más información aquí.

Cerrar