Transferència de Dominis | Hosting

Transferir dominis

Si crees que Omnia Solutions és més afí a la teva forma de treballar o necessites un tracte més personal que un simple sistema de tíquets, pots transferir-nos el teu domini.

Com ho faig?

Si tens un domini territorial és a dir, un .es, .cat, .fr... el primer que has de fer és verificar l'adreça de correu electrònic amb el qual vas registrar el domini que vols transferir-nos. Això és perquè t'enviarem un email parell confirmar la transferència de la teva domini als nostres servidors.

Quan confirmis aquest email, tornarem a enviar un altre email a la teva companyia de hosting actual per iniciar la petició de transferència, que una vegada confirmada es realitzarà la transferència i el domini estarà a les nostres mans.

Hauràs d'anar amb compte i tenir en compvull elmeudomini.com 902 026 964te la data d'expiració ja que no pots transferi-nos el teu domini si aquest està en període de renovació que comença 15 dies abans de la data d'expiració i acaba quan el domini expira.

En el cas dels dominis .cat hauràs d'adjuntar-nos el "Auth code" o codi d'autorització del registre per poder iniciar la transferència.

Per als dominis .com, .net o .org hauràs de comprovar que l'estatus del teu domini és "activi" o "ok" a més dels passos anteriors de revisió de l'email i del "Auth code".

¿Estás interesado en este servicio?

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Más información aquí.

Cerrar