Disseny de logotips

Posa-li cara a la teva empresa o renova la teva imatge corporativa. Una bona imatge és essencial per explicar als teus clients qui ets i al fet que es dedica.

Un bon catàleg d'empresa, unes bones fotografies, un bon logotip, una imatge d'acord amb el missatge corporatiu que desitja fer arribar als teus clients... aquest conjunt estètic comporta a generar un impacte positiu als teus clients i futurs clients, d'aquesta manera aconseguiràs que la teva empresa pugui diferenciar-se de la teva competència.

Com ho fem?

Fem un estudi de la forma creant diferents posibilitats que et presentem a través d'un arxiu personal de la teva marca a través d'internet.

Creació de la  forma del logo

 

Una vegada tenim la forma gràfica com veiem en l'exemple, integrem la tipografia creant l' imagotip.

Integració de la tipografia

Fem proves de color amb diferents opcions amb l' imagotip final.

 

Donem color a la proposta

Exemple d'identitat corporativa de la marca en diferents aplicacions.

Aplicacions de la marca

 

Aplicacions de la marca

Una vegada tenim creada la marca podem adaptar-la a tot tipus de suports i documents per a la teva empresa.

Omnia Solutions et gestionem la teva imatge corporativa íntegrament i estudiem cada cas de forma personalitzada, no utilitzem logotips pre-disenyats sinó que tot ho fem pensant que el teu negoci és únic i per això ha de tenir personalitat pròpia.

¿Estás interesado en este servicio?

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Más información aquí.

Cerrar