Què és el SEO?

SEO és l'acrònim en anglès de (Search Engine Optimization). També és comú cridar-ho posicionament en cercadors o optimització de motors de cerca.

El SEO és el procés de millorar la visibilitat d'un lloc web en els diferents retultats orgànics dels diferents cercadors. Entenem com resultats orgànics aquells resultats que el cercador retorna i que no siguin de pagament.Omnia SEO, posicionamient web en buscadeors

L'objectiu del SEO és aparèixer en les posicions més altes possibles dels resultados de les cerques per una o diverses paraules en concret.

Com ho fem?

En Omnia Solutions comptem amb experts analistes i personal de Posicionament Web SEO (search engine optimizer) que s'encarregaran des del començament de fer un estudi del teu negoci Web (codi, text a la teva pàgina, frases mes populars amb les quals la gent busca una pàgina com la teva, etc.) para seguidament iniciar una campanya d'optimització del teu lloc web, seguida per moviments d'enllaços i alta en cercadors que faran arribar clients dirigits i de qualitat a la teva pàgina Web.

Conjuntament amb el nostre client, definim les paraules claus del teu lloc, que no són una altra cosa que les paraules que la gent utilitzarà per trobar el teu Web en Internet.

Editarem el contingut del teu Web prenent com a referència les paraules claus desenvolupades en el primer pas. Pàgina per pàgina serà editada i reformada per aconseguir així el millor indexació del teu Web en els diferents cercadors. Es reprogramarà el llenguatge HTML de la teva pàgina Web sense que afecti al disseny gràfic ni a la teva funcionalitat.

Cadascuna de les pàgines Web del teu lloc serà reprogramada i adaptada a les preferències dels cercadors d'Internet, generant així un codi net i de fàcil lectura.

Comptem amb el programari més avançat i les eines de posicionament Web més poderoses, tot el necessari per portar el teu Web en les posicions més altes en els cercadors.

¿Estás interesado en este servicio?

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Más información aquí.

Cerrar