Disseny web, Formació i Sage Eurowin a Tarragona

Fem Omnia i tu?

Fem l'impossible perquè el teu projecte sigui una realitat.

A Omnia gestionem de forma integral els projectes tecnològics dels nostres clients en les areas següents:

Formación Software Sage Eurowin para empresas

Formació

El nostre treball comença una vegada instal·lat el Software, no abans, perquè som conscients que les empreses les construeixen i les dirigeixen persones. El nostre departament de formació estarà al teu costat sempre que necessitis formació o aclarir dubtes a través del nostre servei hotline per a empreses.

Eurowin, Easyweb Solutions, Reskyt en Tarragona

Productes

La nostra línia de productes es basen al programari de gestió integral Sage Eurowin, Easyweb Solutions per a solucions de comerç electrònic i web corporatives que necessiten una connexió directa a al teu Eurowin i finalment Reskyt, una Webapp molt potent per generar webs en smartphones i tablets.

Diseño de páginas web

Disseny web

Estudiem el teu projecte al detall amb un equip interdesciplinar. Modelem la teva idea de forma escrita i gràfica amb un disseny web virtual exclusiu per donar vida a les teves idees. Ens assegurem que tot estigui a gust del client i dissenyem un producte pensat per als usuaris.

Hosting para empresas

Hosting i servidors

Per tenir el teu correu i el teu espai web, posem a la teva disposició diferents serveis de Hosting d'acord a les teves necessitats. Des d'un hosting bàsic a servidors dedicats, sempre posant émfasis en l'atenció personal amb els nostres clients.

Mantenimiento y administración de sistemas informáticos

Administració de sistemes y manteniment informàtic

Omnia li ofereix solucions diverses per a l'administració de la xarxa informàtica en la seva empresa. La nostra màxima prioritat és la qualitat dels equips instal·lats i implantar la màxima seguretat en els sistemes informàtics. No juguem amb la seguretat informàtica dels nostres clients.

A cada àrea posem la mateixa dedicació i passió, cada projecte és diferent i per això la col·laboració amb el client és molt estreta, això és el que ens fa Omnia Solutions.

¿Estás interesado en este servicio?

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Más información aquí.

Cerrar