Delegació oficial Reskyt Tarragona i Castelló

Reskyt App

Omnia Solutions Delegació Oficial províncies Tarragona i Castelló

Cada dia més usuaris utilitzen el codi QR per la gran expansió dels dispositius mòbiles. Implanta el codi QR en les estratègies de marketing de la teva empresa.

El codi QR de la teva empresa, direcciona al teu client a una web adaptada totalment a dispositius mòbils i ens proporciona navegants locals que comparteixen informació amb els seus contactos.

Guanya visibilitat local i global en internet gràcies a la utilització del codi QR que ens aportarà nous clients i ajudarà a reduir els nostres costos publicitaris.

Promociona els teus productes, ofereix els teus serveis, crea ofertes especials i sorprèn amb aportacions de valor, proporcionant als teus clients experiències satisfactòries i diferents.

  Fer arribar la publicitat als nostres clients sempre és difícil i econòmicament costós. Mitjançant les APP’s de Reskyt, és molt fàcil, la teva empresa publica les promocions o notícies i els teus clients reben les notificacions de publicació de forma immediata. La teva empresa sempre estarà prop d'ells amb un mínim cost.

Podràs descarregar-te l' aplicació a:

Omnia Solutions és la delegació oficial Reskyt a Tarragona i Castelló.Necessites una demo? Contacta amb nosaltres i et crearem una demo que podràs convertir en la teva APP Reskyt quant ho vulguis. Truca'ns al 902 026 964 o be concata amb nosaltres.

¿Estás interesado en este servicio?

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Más información aquí.

Cerrar