La Seguretat és essencial per a la teva empresa

La seguretat en els sistemes informàtics de les empreses és per a nosaltres una prioritat donis de fa més de 15 anys, exercint d'administradors de sistemes informàtics per a PIMES i Microempreses.

Estratègia de seguretat per a empresesQuan pensem en ciber atacs automàticament creiem que els responsables d'aquestes accions van dirigides a xarxes de grans empreses o a sistemes informàtics governamentales, cert però incomplet, existeix un perfil d'hacker menys sofisticat que ataca a sistemes informàtics d'usuaris domèstics, Microempreses i PIMES. Lamentablement aquests tres subjectes s'estan convertint en un blanc molt atractiu per a lladres digitals que s'aprofiten de la poca seguretat d'aquestes empreses.


Per què atacaran el meu negoci??

Els hackers puenden actuar per pur vandalisme o bé (el més comú) per benefici econòmic.

Conseqüències a les quals les empreses estan exposades si no tenen un sistema de seguretat eficient implantat:

Seguridad informática para tu negocio1. Extorsió: difusió de documents o material sensible a canvi de diners, cessió dels atacs a canvi d'una aportació monetària són les extorsions més freqüents que se solen donar en els ciber atacs.

2. Estafes: suplantació de la identitat, robatori de contrasenyes, emissió de SPAM amb comptes de correu… les perdudes en valor monetari per culpa d'aquests atacs supera els 4000 milions d'euros en el 2014 i les activitats van superar el 160% d'anys anteriors.

3. Robatori de claus bancàries

4. Utilització de les xarxes per a objectius majors: el teu sistema informàtico pot ser atacat i utilitzat per a altres finalitats majors, com a emissió de SPAM o redirigir atacs a altres objectius.


Consultoria en seguretat informàtica

Conscients en què les empreses inverteixen cada vegada més en la seva seguretat Informàtica i menys a reaccionar davant un atac, Omnia Solutions serveix als seus clients administradors de sistemes qualificats i capacitats per a la implantació de mesures de seguretat per a PIMES i Microempreses.

Us convidem a veure els nostres productes i serveis en seguretat informàtica:

_ Connexions remotes amb Citrix
_ Protecció xarxes informàtiques empresarials amb SONICWALL 
_ Backup Online

No et quedis amb dubtes, contacta amb nosaltres sense cap compromís, et respondrem a totes les teves preguntes.

¿Estás interesado en este servicio?

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Más información aquí.

Cerrar