Omnia Solutions

Connexions remotes

Connecta la teva empresa en qualsevol lloc i a tot moment amb CITRIX

Citrix XenApp: Connecta't amb qualsevol usuari i en qualsevol lloc.

Una aplicació utilitzada per més de 100 milions d'usuaris a tot el món, una solució que permet que qualsevol aplicació Windows, sigui virtualitzada, centralitzada i gestionada al centre de dades estant disponible a l'instant com un servei per als usuaris, en qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu ja sigui Ipad, Iphone, Android, Windows CE, Linux, etc…

Conexiones remotas con Citrix

Aquesta tecnologia permet a les empreses millorar la gestió de les aplicacions en les següents competències:

  • 1. Centralitzar les aplicacions al centre de dades per reduir la complexitat i el cost de la gestió de llocs de treball fins a un 50 per cent.
  • 2. Controlar i xifrar l'accés a les dades i les aplicacions per millorar la seguretat.
  • 3. Proporcionar aplicacions a l'instant als usuaris en qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu.
  • 4. Simplificar i automatitzar el procés de lliurament o actualització d'aplicacions, la qual cosa permet a TU centrar-se en altres iniciatives estratègiques.

XenApp garanteix una gran experiència d'usuari gràcies a la virtualització d'aplicacions i també a la virtualització de les sessions a través de la tecnologia HDX de Citrix, que adapta la distribució d'aplicacions virtuals i accés en funció de la ubicació, la xarxa i el dispositiu de l'usuari.

XenApp permet l'ampliació a nivell empresarial per a organitzacions de qualsevol grandària i garanteix que el servei i la gestió de les aplicacions virtuals siguin segurs per disseny (secure by design). La infraestructura i les eines integrades proporcionen ajuda a l'usuari per controlar, mesurar i observar el rendiment per garantir que es compleixen els nivells de servei acordats i els requisits de seguretat corporativa.

La tecnologia de virtualització d'aplicacions juntament amb la tecnologia de virtualització Aplicacions Windows amb sessions i la gestió d'aplicacions centralitzada proporciona als usuaris accés directe a les aplicacions Windows des de qualsevol dispositiu a través de Citrix Receiver.

Citrix XenDesktop: Virtualice aplicacions i llocs de treball com a serveis mòbils.

Citrix XenDesktop és la guardonada solució per al lliurament d'escriptoris virtuals i aplicacions “on-demand”.

XenDesktop ofereix aplicacions virtuals i escriptoris en una única plataforma unificada, la qual cosa proporciona un accés simple i ràpid a l'administració d'aplicacions: els usuaris trien les aplicacions de manera instantània i sense problemes en una tenda d'aplicacions fàcil d'usar i des de  qualsevol dispositiu, tablets, smartphones, PC, Macs…

XenDesktop ajuda a les empreses a:

  • 1. Implemetar estils de treball mòbils per millorar la productivitat dels empleats i fomentar la innovació en tota l'empresa.
  • 2. Mobilitzar les aplicacions de Windows perquè s'activin en un sol clic i funcionin a gran velocitat a les xarxes mòbils.
  • 3. Reduir els costos informàtics amb un lliurament, administració i seguretat centralitzada o com en un cloud.