Actualidad

Inicio   >   Actualidad   >   Guia d'ajuda per a emails no lliurats o no rebuts

 Guia d'ajuda per a emails no lliurats o no rebuts - Omnia Solutions

Guia d'ajuda per a emails no lliurats o no rebuts

16-06-2015

En ocasions enviem emails i per algun motiu creiem que no s'ha lliurat o rebut, el mateix passa en sentit contrari, és a dir, en ocasions creiem que un email que ens envien no ens ha arribat.

Això pot ser degut per diverses raons i principalment a problemes de SPAM i bloqueig per llistes negres que impedeixen aquest l'enviament o recepció.

Us deixem amb algunes eines útils per verificar que no és per culpa de les següents causes, revisar:

Si hi ha missatge de tornada amb error (del receptor o de l'emissor):
És molt important revisar si existeix algun correu de tornada amb un error específic. Aparentment si no existeix error el correu s'ha enviat correctament.

Existeix el domini genèric al que s'ha enviat:
Per saber si existeix aquest domini pots accedir a http://www.internic.net/whois.html aquí escriuríeu eldominioacomprobar.com i verifiquem que existeixi. Existeix o tenen problemes el compte d'e-mail:
Per a això anirem  a http://verify-email.org/ i posarem el seu compte, aquesta web ens retornarà el resultat si és correcte o si existeix. Té problemes d' SPF:
SPF és l'acrònim de (Sender Policy Framework) aquest és un tipus de registre de nom de domini (DNS, Domain Name Server) que identifica els servidors de correu que poden enviar missatges en nom del teu domini, podràs comprovar-ho aquí http://mxtoolbox.com/spf.aspx Les DNS del Domini estan operatives i sense problemes de MX:
Aquests registres són d'intercanvi de correu i especifica com ha de ser encaminat un email.  http://www.intodns.com/

Està en llistes de SPAM: 
És possible que el correu que envies estigui en una llista de SPAM, parell això es pot consultar: http://www.anti-abuse.org/

Aquí teniu una sèrie d'eines útils per comprovar la fiabilitat del correu electrònic.

Us recomanem fer la comprovació en l'ordre descrit i si continueu tenint problemes posar-vos en contacte amb el vostre proveïdor de hosting perquè us ajudi.

Compartir


  Volver
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra Política de Cookies.