Actualitat

Inici   >   Actualitat   >   10 Raons per passar-te a Sage 50cloud

10 Raons per passar-te a Sage 50cloud - Omnia Solutions

10 Raons per passar-te a Sage 50cloud

12-04-2019

Utilitzar una eina de gestió integral, és una decisió important. Sage 50cloud et dona 10 raons de pes per apostar per ella.

  1. És molt fàcil de usar: Les seves noves opcions de configuració i de migració automàtica de dades fan molt fàcil començar a treballar amb Sage 50cloud.
  2. És escalable: Gracies als serveis connectats podràs cubrir totes les teves necessitats presents i futures.
  3. Està integrat amb MS Office: Sage 50cloud està integrat amb MS Office, obtenint així major productivitat ja que amplies les teves possibilitats d'informació i connectivitat.
  4. Visió global del teu negoci 360º: Gracies als seus quadres de comandament personalitzats, el seu potent sistema d'anàlisis de dades i la facilitat en la generació d'informes a mida.
  5. Personalitza-ho al teu gust: Personalitza el teu entorn de treball afegint menús, opcions d'accès directe, informes, escriptoris, widgets, KPI's, etc.
  6. Eines útils de col·laboració: Facilita la comunicació amb el teu asessor, enviant i sincronitzant la informació. Col·labora amb altres clients a través de la Community Sage 50cloud.
  7. La informació clau sempre està segura: Magatzema la informació automàticament i recupera-la en qualsevol moment que la necessitis.
  8. Estalvia temps i diners: Obtingues les últimes actualitzacions legals automàticament i disfruta de eficaces opcions que et permetin millorar la productivitat.
  9. Amb el millor servei d'atenció al client: Tens accés il·limitat i multicanal al Servei d'Atenció al Client, ja sigui trucant al telèfon gratuït o mitjançant el canal online, xat, web o e-mail.
  10. A un preu molt asequible: Contractant només el que necessitis, ajustes les despeses a les possibilitats del teu negoci.

 

Compartir


  Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.