Omnia Solutions

Actualitat

  • Inici
  • Actualitat
  • Tens una empresa i busques optimitzar els costos de manteniment? Tenim la solució
Tens una empresa i busques optimitzar els costos de manteniment? Tenim la solució - Omnia Solutions
  • 02 febrer 2021

Tens una empresa i busques optimitzar els costos de manteniment? Tenim la solució

QUÈ ÉS NADILUX GMAO?

NADILUX GMAO, és un programari de manteniment GMAO desenvolupat per a la gestió de l'inventari i manteniment dels diferents tipus d'actius de les instal·lacions portant un control de les incidències i de manteniment correctiu, preventiu i predictiu.

També incorpora un navegador que, mitjançant una estructura d'arbre desplegable, permet la visualització de la informació dels objectes facilitant l'accés a les dades de forma ràpida i intuïtiva.

En conjunt, totes les funcions del programari de manteniment GMAO permeten controlar, mitjançant una eficaç i completa base de dades, la presa de decisions de forma ràpida, flexible i amb criteris objectius, adaptant-se a qualsevol tipus de sector empresarial.

 

SINCRONITZACIÓ AMB EL SOFTWARE ERP

NADILUX GMAO sincronitza de forma transparent amb el programari ERP Sage, en poder treballar de forma sincronitzada s'evita la duplicitat a l'hora d'introduir les dades en dues plataformes diferents.

Si creem clients, instal·lacions i materials, automàticament s'actualitzaran en el GMAO. Des de plataforma pròpia es podran traspassar les ordres de treballs directament al programari ERP, aconseguint l'optimització dels processos administratius i una traçabilitat de les dades precisa.

 

 

INFORMAT SENSE CAP COMPROMÍS

Compartir