Omnia Solutions

Actualitat

  • Inici
  • Actualitat
  • Nadilux: gestió de l'inventari i manteniment de manera eficaç
Nadilux: gestió de l'inventari i manteniment de manera eficaç - Omnia Solutions
  • 14 Maig 2021

Nadilux: gestió de l'inventari i manteniment de manera eficaç

La globalització i l'evolució tecnològica ens ha obert un paradigma en molts àmbits, oferint una sèrie d'opcions anteriorment impensables.
En el món empresarial, la tecnologia ens ha ofert una sèrie de facilitats per realitzar diferents processos. Des d'evolució en maquinària, passant per diferents programaris per estendre les possibilitats d'utilització, facilitar el seu maneig i control en qualsevol sector.

Què és Nadilux?

Nadilux és un programari web allotjat en el núvol. Permet oferir un servei d'assistència tècnica per a poder gestionar i controlar totes les intervencions tècniques que s'han realitzat. Una opció perfecta per veure les diferents instal·lacions realitzades als seus clients.

L'usuari pot controlar l'estoc i actualitzar en qualsevol moment, l'inventari de les seves instal·lacions que estan classificats segons el seu tipus de manteniment.
Un programari d'inventari i per gestionar l'estoc de forma fàcil.

Com es controlen les incidències?

Aquest programari ens dóna l'opció de poder introduir la incidència, assignant un actiu, podent localitzar-segons la seva ubicació, segons un codi identificatiu, segons el tipus d'actiu o segons les característiques.

El programari que també dóna la possibilitat de treballar des d'una app, on es pot localitzar qualsevol element gràcies a un codi QR que estarà imprès en una etiqueta. A més, permet traspassar les dades que es recullin, per poder generar ordres de treball de forma més fàcil.

Com es gestiona el magatzem?

El mòdul de gestió de magatzem que complementa el programari Nadilux es pot controlar els magatzems de forma optimitzada. Des de controlar l'estoc, realitzar traspassos entre magatzems, controlar l'entrada i sortida de mercaderia i supervisar la compra de materials. En definitiva es podrà controlar i gestionar de forma digitalitzada la gestió de l'magatzem. També des de la app Nadilux.

Aposta per la gestió de l'magatzem, amb màxima facilitat amb el programari Nadilux. Si vols més informació, contacta amb nosaltres.

Compartir