Omnia Solutions

Actualitat

Com un ERP t'ajuda a la teva empresa? - Omnia Solutions
  • 08 febrer 2022

Com un ERP t'ajuda a la teva empresa?

Per a qualsevol empresari o emprenedor, una de les preocupacions principals és la gestió de cada un dels àmbits que requereixen un control dins de l'empresa. Normalment dins de l'empresa hi ha una sèrie de necessitats que són iguals en qualsevol sector: control d'estoc, facturació, etc. Per aquesta raó, l'empresari fins ara ha de disposar de diferents programes per al bon funcionament de la seva empresa. A partir d'ara però, això pot canviar amb un ERP.

 

Què és ERP?

Per començar és de vital importància saber què és un ERP. Les seves sigles són de "Enterprise Resouce Planning" o en el nostre idioma "Planificació de Recursos Empresarials". Per tant podem ja extreure que és una eina completa per a qualsevol empresa.

ERP és un conjunt d'aplicacions de programari integrades que ens donen l'opció d'automatitzar gran part de les pràctiques del teu negoci. Començant per aspectes productius de l'empresa, i aconseguint centralitzar la informació de les diferents àrees, des d'atenció a client, màrqueting, recursos humans, fins a logística, producció, compres, finances, serveis i projectes.

 

En què t'ajudarà ERP?

  • És una solució integral de control i gestió del teu negoci, que s'adapta completament a les necessitats actuals i futures de la teva empresa.
  • La seva flexibilitat el converteix en el programari de gestió ideal per a empreses i despatxos professionals, per tal de cobrir les necessitats actuals de qualsevol tipus de sector o mercat.
  • Millora de planificació amb eficiència de la producció, projecte, fabricació o servei en base a estimacions de costos i millora la presa de decisions.
  • Millorar la productivitat a l'optimitzar la gestió dels recursos disponibles a l'empresa.
  • Incrementa la rendibilitat gràcies als informes i anàlisis que genera amb dades sempre actualitzades.
  • Innovar i reduir riscos en processos o productes, ja que la informació que facilita sobre el nostre marge de beneficis possibilita el saber si podem arriscar introduint noves despeses.

 

 

6 Beneficis que una solució empresarial aporta a l'empresa

Disminueix els costos d'implementació i manteniment de programari.

Permet consultar la informació essencial de l'negoci en temps real.

S'adapta constantment a les noves necessitats de l'negoci.

Ofereix una experiència d'usuari moderna i intuïtiva en totes les àrees.

Simplifica els diferents processos d'activitat i ajuda a reduir costos.

 

Si encara tens dubtes contacta amb nosaltres i et donarem tota la informació necessària.

Compartir