Omnia Solutions

Actualitat

Software ERP SAT és la solució per a Serveis Tècnics - Omnia Solutions
  • 15 Juliol 2021

Software ERP SAT és la solució per a Serveis Tècnics

SAT ERP és un programari de gestió desenvolupat específicament per a empreses que es comprometen a oferir serveis de suport tècnic (SAT) (com manteniment, reparació i instal·lació).

 

Quines solucions té el Software ERP SAT?

Software ERP SAT, ofereix diferents solucions per adaptar-se a les necessitats que té cada client. Comencem per:

GESTIÓ D'INSTAL·LACIONS I CONTACTES
En l'apartat d'empreses i instal·lacions podrà gestionar fàcilment les dades dels seus clients i les instal·lacions associades a cada un d'ells, gestionant al seu torn totes les dades referents als seus contactes.

INFORMES D'ACTIVITAT
Amb els informes, l'oficina tècnica podrà gestionar l'històric d'intervencions per instal·lació i el tipus de manteniment, obtenint les dades necessàries que ajudaran a gestionar i millorar els recursos i processos de el departament tècnic.

 

Amb quina APP pots controlar el Software ERP SAT?

Amb l'APP Nadilux SAT disposarà de l'eina perfecta amb la qual els tècnics podran treballar en les ordres de treball que li han estat assignades per l'oficina tècnica, entre d'altres funcionalitats permet la creació de noves ordres de treball des del lloc on es trobin, emplenar dades com el consum de materials, el temps invertit i la captura d'imatges dels elements intervinguts.

A més, el client podrà signar i fer una valoració de l'servei realitzat, rebent la còpia de l'ordre de treball signada en el seu correu electrònic a l'finalitzar la intervenció.

Vols saber més avantatges d'obtenir aquest sistema Software ERP SAT? Contacta amb nosaltres, i junts farem créixer la teva empresa.

Compartir