Actualitat

Inici   >   Actualitat   >   Fi del suport per a Office 2007

Fi del suport per a Office 2007 - Omnia Solutions

Fi del suport per a Office 2007

02-11-2017

 

Què significa per la teva empresa?


Com a usuari d'Office 2007 ens agradaria recordar-te que des del passat 10 d'octubre ha deixat de rebre suport tècnic. Totes les aplicacions d'Office 2007 seguiran funcionant, tot i això, la seva empresa pot quedar exposada a greus riscos de seguretat perjudicials.

Per seguir amb una versió d'Office actualitzada, amb revisions i actualitzacions de seguretat el més senzill és actualitzar-se a Office 2016. És molt més senzill del que penses! 

Office Hogar y Empresas 2016 és de pagament únic, fàcil i senzill d'instal·lar. Versions completament instal·lades d'Outlook, Word, Excel, PowerPoint i OneNote per a 1 PC, amb una seguretat completa en els seus documents i correus. Compatible amb Windows 7 o versions posteriors. S'inclouen tots els idiomes

Des de Control Group posem a la seva disposició múltiples solucions per a garantir la continuïtat del negoci i obtenir totes les funcionalitats o millores de Microsoft Office.

 

Ja no rebrà actualitzacions de software

Ja no rebrà actualitzacions de seguretat

 

Ja no rebrà suport tècnic per telèfon o xat

No es proporcionará cap altre actualització per a donar suport al contingut

 

Contacti amb nosaltres avui mateix per actualitzar sense interrupcions i en les millors condicions.

Per més informació, pots visitar aquest enllaç:

Gràcies pel seu temps,
Omnia Solutions
info@omniasolutions.es 
902 026 964
 

 

Compartir


  Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.