Actualitat

Inici   >   Actualitat   >   Una solució per no tornar-se boig amb tanta xarxa social

Una solució per no tornar-se boig amb tanta xarxa social - Omnia Solutions

Una solució per no tornar-se boig amb tanta xarxa social

18-05-2015

Quantes xarxes socials gestiones?

Et tornes boig gestionant-les una a una?

Vols estalviar temps i gaudir compartint més i millor?

Avui et proposem una solució perquè no hagis d'entrar a cada xarxa social i compartir contingut una a una.

En internet hi ha diferents eines per dur a terme una gestió completa de les teves xarxes socials d'una sola vegada, sense necessitat d'entrar a postejar en elles de forma individual.
Buffer és una d'aquestes eines que et faciliten la vida i que fa que somriguis cada vegada que comparteixes contingut, pel fàcil i ràpid que és ;)

És molt fàcil d'aprendre i quan comencis a gestionar les teves xarxes socials amb Buffer no podràs deixar de compartir contingut sense aquesta meravellosa aplicació que farà que estalviïs moltíssim temps.

Primers passos en Buffer:

1. Crear un compte en Buffer: essencial i bàsic, per la qual cosa anirem a buffer.com i ens donarem d'alta a l'aplicació, ja sigui a través de la validació de Facebook, Twitter, Linkedin o un compte de correu personal.Com crear un compte a Buffer

2. Configurar les nostres xarxes socials: Una vegada estiguem donat d'alta haurem de sincronitzar les xarxes socials que vulguem gestionar i que permeti Buffer.
En la seva versió gratuïta podem gestionar les següents:
Escull la xarxa que vulguis gestionar i fes clic en el botó connectar.

Connectar Buffer amb les xarxes socialsVeuràs que saltaràs a una finestra de validació amb la xarxa social que has escollit, una vegada autenticat amb el teu usuari i contrasenya, ja tens sincronitzada el teu compte de *Buffer amb aquesta xarxa social.

3. Posta en marxa: Quan ja tinguis totes les teves xarxes socials assignades, et suggerim que dirigeixis el teu cursor al chrome web store i et descarreguis la seva fantàstica aplicació per Chrome, i si no tens aquest navegador, corre ha instal·lar-ho!

App Buffer instal·lar

És interessant instal·lar-se l'aplicació per chrome perquè ja no haurem d'anar a la web de Buffer per cada vegada que vulguem compartir contingut. Simplement tindrem una icona de la App en el nostre navegador a l'apartat d'aplicacions o bé a la part superior dreta també ens sortirà integrat:

Barra icones Buffer

Chrome apps

4. Bé, comencem: per compartir contingut el primer que hem de fer és anar a la nostra web o URL que vulguem compartir, fer clic en la icona de Buffer situat en el marge superior dret de nostre navegadorBarra icones Buffer  i se'ns obrirà una petita finestra modal tal com veiem en aquesta captura:

Capturar contingut amb Buffer

Com pots veure Buffer ens ha inclòs la URL que volem compartir en un link comprimit per l'aplicació. En la part superior veiem les icones de les xarxes socials que podrem anar activant o desactivant en funció d'en què mitjà volem compartir el nostre contingut.

5. L'enviament: ja estem apunto per compartir el contingut, ara com veiem en la captura de pantalla haurem de desplegar les opcions d'enviament de les quals hi ha quatre:

Enviar contingut amb Buffer

1- Add to Queue: Afegirem el contingut a la cua d'espera
2- Share Next: Compartirem la notícia a la programació diària que tenim configurada a l'apartat de Schedule de Buffer.
3- Share Now: Enviem ara el contingut
4- Schedule Post: programar l'enviament en un dia i hora determinat
A l'apartat Schedule podem gestionar els horaris que volem que s'enviïn els nostres post en els diferents dies de la setmana, simplement fent clic en “Add Posting Estafi” podrem crear un nou horari per als nostres enviaments, això a la pràctica implica escollir l'opció Share Next quan utilitzem la nostra eina a través de Chrome o directament a la web.

Programar post

6. I després què? A monitorar!: Després podrem fer seguiment dels nostres post i la repercussió que ha tingut a les diferents xarxes socials, d'aquesta manera no farà falta que tornem a validar-nos o entrar una a una per veure els Likes, Shares o a quantes persona ha arribat el missatge.

Monitorar xarxes socials

En conclusió:

Buffer com a aplicació té aspectes meravellosos que ens facilita molt la nostra gestió diària en aquest mar immens de xarxes socials perquè és senzill, versàtil i ràpid.
Aquesta és una aplicació, evidentment existeixen unes altres de les quals ja parlarem, però el que si que és totalment aconsellable per a la nostra salut mental, és utilitzar eines de gestió que ens facilitin la manera de relacionar-nos amb les xarxes socials, l'empresa ho agrairà i els nostres usuaris també

Compartir


  Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.