Actualitat

Inici   >   Actualitat   >   Fidelitza els teus clients amb FIDELAPP de Reskyt

Fidelitza els teus clients amb FIDELAPP de Reskyt - Omnia Solutions

Fidelitza els teus clients amb FIDELAPP de Reskyt

08-10-2015

NOU PRODUCTE EN LA PLATAFORMA RESKYT!

Una vegada més, tenim el plaer de comunicar-vos la posta en marxa d'un nou producte en la nostra plataforma Reskyt, que ampliarà el nostre catàleg de solucions d'internet.

El nom FidelApp va assimilat a un producte de Fidelització amb targeta digital activada i visible des de App, que el client utilitza per aconseguir obsequis, descomptes i targetes “regalo” dels establiments associats.

Els conceptes que millor defineixen a FidelApp són la seva facilitat d'ús, l'adaptabilitat a qualsevol programari de punt de venda o de gestió (qüestió de minuts), la velocitat de qualsevol procés i la tecnologia que incorpora. Aquestes són les millors cartes de presentació d'aquest sistema innovador com a nou concepte de Màrqueting mòbil en App.

Aquest nou sistema s'adapta a qualsevol tipus de negoci, cadena de tendes, associacions de comerciants, franquícies o grups de compra, oferint-nos noves oportunitats de venda en empreses que actualment no són clients. El negoci que ens ofereix és duplicat, ja que tindrem l'oportunitat d'oferir als nostres clients una o diverses App amb el mòdul de fidelització.

La presentació oficial i engegada de FidelApp la realitzarem en la Fira i-Xou a Madrid els dies 30 de setembre i 1 d'octubre. Aprofitem aquest comunicat per convidar-vos a l'esdeveniment. Si precises d'invitacions posa't en contacte amb nosaltres.

Descarrega't el catàleg del mòdul de fidelització en PDF amb l'explicació detallada del producte


Moltes gràcies,
Newsletters Reskyt & Omnia Solutions.

Compartir


  Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.