Actualitat

Inici   >   Actualitat   >   5 eines online per reduir el pes dels teus PDF

5 eines online per reduir el pes dels teus PDF

19-04-2016

A Omnia ens encanten els recursos i eines online d'utilitat que ens simplifiquen tasques molt especifiques com la qual us volem relatar en aquesta Newsletter.

Moltes vegades tenim la necessitat de pujar arxius en PDF a la nostra web o enviar per email algun tipus de document en aquest format, per exemple: catàlegs, llibres, fitxes de productes, etc.

Tant en un cas com en un altre, necessitem que els arxius tinguin el pes més reduït possible per a una màxima qualitat del document. Per aquest motiu us presentem 5 eines de gran utilitat per reduir la grandària dels teus PDF.

5 exemples de compressió PDF

Anem a fer un cas pràctic perquè s'entengui bé. En la Newsletter del 30/03/2016 sobre els tipus de manteniment Sage Eurowin pengem 3 arxius PDF. Un d'aquests arxius va ser concretament Catàleg Premier amb un pes original de 4,2 mb. Realment no estem davant d'un arxiu de gran pes però tot i així veurem com podem reduir espectacularment el seu pes amb les eines següents.

compress-pdf.co.uk

Passem el nostre Catàleg anterior per aquest compressor online i veiem com l'arxiu es redueix a 1,3 mb un 69% d'estalvi del seu pes. Per poder fer-ho simplement accedint al seu web i seleccionem l'arxiu que volem comprimir fent clic en el botó verd.

Compress PDF

Aquí teniu l'arxiu resultant de la compressió

ilovepdf.com/compress_pdf

Aquesta meravellosa web ens permet no solament comprimir PDF si no també exportar pàgines concretes d'un arxiu o un rang d'elles. També podrem combinar l'ordre de les seves pàgines, transformar arxius Office a PDF i crear PDF’s de jpg’s i viceversa.

Per al cas de la compressió, simplement haurem de seleccionar el nostre arxiu o arrossegar-ho cap al botó vermell “Select PDF File”.


Ilove PDF

La seva compressió és molt bona i es redueix de 4,2 mb a 629kb amb la qual cosa hem reduït un 86% el pes d'aquest arxiu amb una qualitat d'imatge excel·lent.

Aquí teniu l'arxiu resultant de la compressió

pdfcompress.com

Aquesta aplicació web ofereix una gran compressió a una qualitat realment bona. Si que veiem que el seu interfície no té un disseny molt agradable però el resultat val la pena. Si arrosseguem el nostre arxiu en el requadre nomenat com “Drop a file here or select from below” el nostre arxiu passarà de 4,2 a 605 kb.

PDF Compress

Una compressió molt similar en grandària a l'anterior eina però per la qualitat de la imatge resultant fa que aquesta opció sigui de moment la favorita.

Aquí teniu l'arxiu resultant de la compressió

pdfcompressor.com

Aquesta eina és molt versàtil ja que ens permet fer altres coses al marge de la compressió: convertir de PDF a arxius de text, DOC, DOCX, a imatges així com combinar diferents PDF’s. De la mateixa manera que les anteriors eines, arrossegarem el nostre arxiu en el requadre indicat per poder executar la seva compressió.

pdfcompressor.com

Encara que l'eina ens agrada molt, la seva compressió és la més fluixa de les 5 aplicacions. De 4,2 mb passem a tenir 1,9 obtenint una estalvi del 55% del seu pes total amb una qualitat molt similar a les altres compressions.

Aquí teniu l'arxiu resultant de la compressió

smallpdf.com

Aquesta aplicació també és un mix de serveis PDF: compressió, combinar diferents arxius, convertir a WORD, EXCEL, JPG,fins i tot a PowerPoint i viceversa.

Al nostre gust quant a disseny i usabilidad és la millor de les cinc. Si be no podem dir el mateix quant a la seva compressió ja que de 4,2 mb passem a 803kb estalviant-nos un 81% del seu pes i amb una qualitat d'imatge inferior a la resta de les seves aplicacions germanes.

El seu funcionament és molt simple, arrossegant els arxius en el requadre o seleccionant-los ja estem llests per obtenir un arxiu comprimit.

Small PDF

Aquí teniu l'arxiu resultant de la compressió

Conclusió:

 Si hem d'escollir un document ens quedarem amb aquell que ens de la millor compressió en pes i qualitat d'imatge. Respecte a la qualitat de les imatges de les 5 aplicacions aquestes són molt similars. Possiblement l'última que hem vist té una qualitat menor però encara així podeu confiar de qualsevol de les 5 apps que hem vist. 

Per al nostre cas particular vam escollir la compressió més petita (605 kb) perquè vam veure que la qualitat d'imatge era superior a altres compressions molt major que aquesta. 

Compartir


  Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.