Actualitat

Inici   >   Actualitat   >   Arriba a més persones amb les teves publicacions a Facebook

Arriba a més persones amb les teves publicacions a Facebook - Omnia Solutions

Arriba a més persones amb les teves publicacions a Facebook

24-10-2016

En aquesta Newsletter us volem desvetllar un petit truc per augmentar espectacularment l'abast dels vostres post en Facebook. És ben sabut que la font d'ingressos de la xarxa social són els anuncis pagats i per tant que els usuaris paguin cada vegada més per mostrar els seus anuncis i promocionin els seus fan pages, per això els post que generem són més difícils de posicionar orgànicament.

Dit això podem fer que les nostres publicacions tinguin més abast de forma orgànica aplicant el sentit comú; generar contingut propi en Facebook.

Si generem contingut propi arribarem a més usuaris

El posicionament orgànic es basa a compartir contingut escrit i original per nosaltres. Amb això volem dir que no val fer un post en el nostre blog o web i pegar-ho en la plataforma, no, hem d'escriure en Facebook i pujar manualment les nostres fotos i videos propis perquè l'abast arribi a multiplicar-se per deu.

 Compartir enllaços és una política que cal seguir aplicant però hem de ser conscients que tenen un recorregut limitat. Per això recomanem combinar aquests post amb contingut propi en video i imatges.

Vegem uns exemples:

En aquesta publicació promocional copiem i peguem l'enllaç de la nostra pàgina web obtenint un abast total de 15 persones. És cert que el contingut és el nostre ja que està a la nostra web, però Facebook no ho veu d'aquesta manera, per a la plataforma és un enllaç compartit i ho tracta igual sigui nostre o d'uns altres.

Com arribar a mes persones amb Facebook

D'altra banda tenim aquest altre post de contingut també propi però escrit i pujat directament a Facebook.

Sage servei de manteniment

Si veiem el nombre de persones aconseguides són 111, més de la meitat de m'agrades que té la nostra Fan Page.

El mateix passa amb aquesta altra publicació que és un bàner publicitari i que arriba a 113 persones.

Optimitza els costos d'impressió

Practiqueu aquest consell que és realment fàcil i de sentit comú i veureu com l'abast del vostre contingut creix de forma exponencial.
Facebook ha fet un viratge semblat al posicionament orgànic de Google, en el qual tracta de premiar el contingut de qualitat, original i propi.
Per als usuaris que no tinguin la intenció de compartir aquest tipus de continguts sempre els quedarà l'opció de pagament per promocionar el seu lloc. 

Compartir


  Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.