Actualitat

Inici   >   Actualitat   >   Migra a Sage 50c

Migra a Sage 50c - Omnia Solutions

Migra a Sage 50c

17-10-2017

 

Des de Sage volem agrair la teva confiança i fidelitat cap a nosaltres, per aquest motiu volem ajudar-te a millorar i evolucionar el teu software actual amb un contracte a la solució més completa i actual del mercat.

Descubreix Sage 50c i gaudeix de ltots els beneficis que pot aportar al teu negoci o empresa. 

Són múltiples els benefícis que t'aporta i pels que volem oferir
Per començar, t'en declarem 3:

Si necessites informació del teu negoci fora del teu lloc de feina o vols compartir-la amb els teus col·laboradors, puja-la a One Drive i consulta-la allà on vagis. Contacta directament amb els teus clients per Skype o consulta la seva informació des de l'Outlook

 

Estalvia molt més temps al automatitzar la realització de tots els assentaments de la gestió comercial, a la vegada que evites errors i desquadraments al tenir enllaçat a temps real la gestió comercial i la comptabilitat. Amb aquesta millora, el coneixement per gestionar aspectes comptables bàsics d'una empresa passa a ser mínim.

 

És molt fàcil d'utilitzar i et familiaritzes ràpidament amb Sage 50c. L'escriptori és similar al de qualsevol dispositiu tàctil que tots fem servir avui en dia, les tauletes i els mòbils, amb diferents escriptoris en els quals col·locar accessos directes i widgets. I com cada usuari necessita veure coses diferents en cada moment, d'una forma molt senzilla pots personalitzar la informació de cada un, adaptant-se de forma automàtica a la resolució de la pantalla que utilitzi.

 

I és que, encara que les teves solucions actuals cobreixen el teu dia a dia, la tecnologia sí que importa. Que en dius...


T'agradaria fer un encàrrec de venda en una pantalla i anar completant un albarà de compra des d'un altre?

T'imagines treballar amb exercicis sense haver de crear noves empreses?

Vols veure al teu Outlook la informació del teu client?

 

Regularizta el teu software trucant al 902 026 964
o al correu info@omniasolutions.es

   

Compartir


  Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.