Actualitat

Inici   >   Actualitat   >   Bola sobre SEO i webs responsives

 Bola sobre SEO i webs responsives - Omnia Solutions

Bola sobre SEO i webs responsives

30-03-2015

Volem informar a través dels nostres mitjans digitals la "Bola" sobre Google i les Webs Responsives.

Algunes agències i mitjans digitals han fet córrer per internet que el gegant Google eliminarà de les seves bases de dades tota web que no sigui Responsive.

Què és Web Responsive?

El Responsive Webdesign és una tècnica perquè les pàgines webs s'adaptin als diferents formats de pantalla, així com diferents dispositius mòbils, smartphones, tablets etc. Diguem que el contingut d'una web és adaptatiu o s'adapta al teu mòbil, tablet o ordinador sense necessitat de tenir un disseny extra per a totes les grandàries.

Fet aquest parèntesi fer servir aquest "la bola" com a estratègia de venda no ens sembla ètic i per tant intentem difondre aquesta falsa notícia.

Google no desindexará cap web per no ser Responsiva, encara així, si bé és cert que el cercador més conegut premia a les webs que s'adapten i estan dissenyades de forma responsiva, que és molt diferent a eliminar-les directament de les seves bases de dades.

Posem a la disposició dels nostres usuaris, els nostres comercials i tècnics per resoldre qualsevol dubte sobre aquest tema.

Compartir


  Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.