Actualitat

Inici   >   Actualitat   >   Nova versió de models fiscals

Nova versió de models fiscals - Omnia Solutions

Nova versió de models fiscals

08-04-2015

Es troba disponible una nova versió de models fiscals (25.00), que incorpora novetats d'interès.

Aquesta nova versió de models incorpora novetats per a la presentació del model 303 en l'exercici 2015:

Es canvia el text de la casella “Tributa exclusivament en règim simplificat?” per “Tributa exclusivament en règim general?”. Aquesta casella sempre vindrà marcada per defecte i en estar marcada guardarà el valor “3” en el registre, en desmarcar-ho guardarà el valor “2”. Es crea un nou camp REGGENERAL de tipus sencer i amb valor per defecte “2” en la taula MOD303 de la base de dades de GESTION de Eurowin. En actualitzar els models guardarà el valor “2” per als registres existents.

Es posible consultar toda la información de novedades incluidas en la versión en un formato de documento comercial así como visualizar un diagrama explicativo sobre como actualizarlos a partir del siguiente documento: Novedades versio 25.00 de Modelos Fiscales.

És possible consultar tota la informació de novetats incloses en la versió en un format de document comercial així com visualitzar un diagrama explicatiu sobre com actualitzar-los a partir del següent document: Novetats versió 25.00 de Models Fiscals.

Com sempre per més informació podeu trucar-nos al 026 964 o a través del nostre formulari de contacte.

Compartir


  Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.