Omnia Solutions

Protecció per a Empresas amb Sonicwall

Protegeix la teva empresa amb SONICWALL

A Omnia Solutions apostem per protegir la teva empresa amb SonicWALL® TZ Sèries. Est ofereix un rendiment superior en la protecció dels sistemes informàtics, noves capacitats de redundància, integració anti-spam, intel·ligència i control de les aplicacions i més novetats per protegir i millorar l'eficiència dels sistemes de seguretat de les empreses, ideal per a petites i mitges empreses (PIMES).

Sonicwall i els seus nous dispositius amb avançaments revolucionaris, els fan estar per davant de les amenaces de seguretat emergents a causa de la ràpida expansió de les aplicacions web i l'avanç de la web 2.0

La major protecció per a la teva empresa

Millor protecció del rendiment

L'arquitectura de processadors de seguretat de gran rendiment, perfeccionada en la sèrie SonicWALL Network Security Appliance (NSA), supera cinc vegades el rendiment de la sèrie TZ.1 Mitjançant l'ús de la tecnologia SonicWALL Reassembly-Free Deep Packet Inspection™, TZ Sèries augmenta el rendiment i la inspecció en temps real, proporcionant així un rendiment més gran que la competència, i al mateix preu.

Accés sense fils i remot flexible

Per protegir cada punt d'accés de la xarxa, TZ Sèries ofereix Clean VPN™, que combina la gestió unificada d'amenaces (UTM) amb les tecnologies IPSec i SSL VPN. També proporciona Clean Wireless, que combina la gestió unificada d'amenaces (UTM) amb connexions sense fils 802.11n d'alta velocitat per xifrar el tràfic, alhora que garanteix la integritat de tot el tràfic que es transfereix. A més, TZ Sèries ofereix una opció per a connectivitat de *WAN sense fil 3G3 i analog mòdem per utilitzar com a connexió primària o de commutació per error.

SonicWALL TotalSecure™

Tots els dispositius de TZ Sèries també estan disponibles com una solució SonicWALL TotalSecure, una solució convenient i econòmica que combina el maquinari i tots els serveis necessaris per obtenir una protecció completa contra una àmplia varietat d'amenaces per a la xarxa, com a virus, spyware, cucs, troyanos i registradors de pulsacions de tecles, entre uns altres.

Simplicitat avançada

TZ Sèries és una solució de seguretat de tallafocs fàcil de comprendre i d'utilitzar, creada en el sistema operatiu de gestió basat en objectes més avançat de la indústria, SonicOS. Gràcies a aquesta interfície de fàcil manipulació, no haurà de triar entre facilitat d'ús i potència. Ara, les empreses distribuïdes i les pimes poden comptar amb la protecció d'alt rendiment de classe empresarial a un cost total de propietat més baix.

Per a les empreses de més envergadura, està disponible la sèrie NSA, amb les mateixes característiques però més potència.