Actualitat

Inici   >   Actualitat   >   Com crear Passwords segurs per als teus comptes privats

Com crear Passwords segurs per als teus comptes privats - Omnia Solutions

Com crear Passwords segurs per als teus comptes privats

29-04-2015

El mètode més estès entre els Hackers és el robatori de passwords, és per això que la protecció informàtica més bàsica per a la seguretat dels vostres comptes de correus és tenir un bon password.

Els usuaris que gestionen el seu Hosting amb CPANEL sabeu que quan cregueu un email nou us dóna l'opció de generar un password segur i per tant establir un nivell de seguretat òptim.

Passwords seguros para tus cuentas privadas

La contrasenya resultant sabem que és gairebé impossible de recordar però efectivament és una contrasenya segura, anem a recordar alguns punts forts a l'hora de generar un password segur per al teu correu electrònic.

Punts a tenir en compte per crear una contrasenya segura per als teus comptes privats:

1- Mescla de minúscules i majúscules:

Un password com: MkdF#2345 és més segur que MKDF#2345

2- Mínim de caràcters:

el mínim de caràcteres no està estipulat però si bé és cert que com més caràcters més difícil és de desxifrar la contrasenya. En cas de CPANEL el mínim és 12 per tant ens pot donar una bona pista de com actuar.

3- No utilitzis el teu any de naixement:

amb l'auge de les xarxes socials nostra data de naixement està exposada al públic la majoria de vegades ja que no sol ser una informació confidencial.

4- No duplicar caràcters tipus:

aabbcc ni tampoc usar les tecles consecutives del teclat com per exemple: asdfg

5- No utilitzis el mateix password en diferents comptes6- Millor no dir la contrasenya a ningú7- Inventar-vos paraules:

inventar-se paraules dins del password és una bona pràctica, ens referim a no utilitzar paraules que es trobin en el diccionari.

8- Utilitza caràcters especials tipus:

@, #, . , &... això farà més *dificil el robatori de la teva contrasenya.

9- No escriure nombres consecutius:

el típic 1234info4321 no és bona idea, pots fer la travessa amb el teu password o bién escollir l'hora i segons en el qual ho vas crear.

Consell

Encara que els passwords senzills són més fàcils de recordar, és per això que no ho has de crear. Aquí bé pots tenir un llibre físic de contrasenyes guardades en lloc segur o algun tipus de document electrònic sense accés a internet. Particularment el que recomano és: si no t'enrecordes genera un altre password i configura de nou el correu, això és molt sa ja que la contrasenya ha d'anar variant durant la vida del teu correu electrònic.

Concloent

Aquestes són unes pinzellades de seguretat respecte al pasword dels teus correus electrònics.
Per experiència haig de dir-te que tenim més robatoris de password d'emails del que ens agradaria  a causa de la seguretat de la contrasenya, i és que no és un tema menor ja que l'hacker podria tenir no solament el control del teu email si no també del teu ordinador i això és realment dramàtic per a tu com a usuari i per a la teva empresa..

Compartir


  Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.