Actualitat

Inici   >   Actualitat   >   Llançament Comercial Sage Eurowin de la nova versió Sage TPV Extra

Llançament Comercial Sage Eurowin de la nova versió Sage TPV Extra - Omnia Solutions

Llançament Comercial Sage Eurowin de la nova versió Sage TPV Extra

29-09-2015

Comunicat de Sage

Estem contents de comunicar-te el llançament comercial de la nova versió del Sage TPV Extra, la solució per a punt de venda de Sage.

Des del seu llançament al mercat fa dos anys aquesta solució ha conviscut amb el mòdul de TPV, del que tu ets usuari, al com va a anar substituint progressivament com a gran aposta de Sage pel programari en el punt de venda.

Aquesta nova aplicació ofereix, tant a l'usuari del punt de venda com a l'àrea de gestió administrativa de l'empresa, multitud d'avantatges en noves prestacions i en la millora dels processos habituals. Pots consultar-les totes descarregant aquest document.

Ambdues solucions, Sage TPV Extra i el mòdul actual del com ets usuari, conviuran temporalment com a part de la nostra oferta comercial amb l'objectiu de garantir la continuïtat de la gamma de productes de Sage i la millor atenció als nostres clients. En aquest sentit, s'ha creat un equip especialista de suport a ambdues solucions que, associat a una quota de manteniment, garantirà el millor servei possible de forma independentment del programari que estiguis usant.

Des de Sage volem oferir-te les millors solucions a les teves necessitats; i creiem que aquesta campanya et permetrà accedir al millor programari de punt de venda del mercat a un preu extremadament reduït.

Per a més informació no dubteu a contactar amb Omnia Solutions distribuidor certificat Sage Eurowin

Compartir


  Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.