• Omnia Solutions
  Sage 50cloud el software que necessites
  per què la teva vida és Connect
  El teu temps és molt valuós.
  Has centrar-te en l'important, el teu negoci.
  Sage 50cloud fa la gran part de la feina per tu.
 • Omnia Solutions
  Un món Tecnològic
  T'ESPERA
  Som especialistes en Software de gestió Sage Eurowin,
  Disseny web, Consultoria informàtica i RGPD,
  administració de sistemes i imatge corporativa ...

Distribuïdors Sage 50Cloud

Els Nostres Serveis

Formació

Formació

Formem professionals en la seva gestió empresarial i ajudem a les empreses en el desenvolupament de la seva marca en internet. El nostre departament de formació estarà al teu costat sempre que ho necessitis en un servei de hotline per a empreses, PIMES i Autònoms.

Més informació
Productes

Productes

La nostra línia de productes es basa en el programa de gestió integral Sage 50cloud i en solucions Easyweb per a aplicacions web que demanden una connexió directa amb el teu programari de gestió empresarial.

Més informació
Disseny Web

Disseny Web

Creem webs corporatives i donem vida a la teva marca a internet: xarxes socials, marqueting online, bloggin etc, i formem al personal encarregat de la gestió digital estudiant cada cas de forma personalitzada.

Més informació
Hosting i Domini

Hosting i Domini

Per tenir el teu espai web i disposar de correu electrònic, et proposem diferents serveis de Hosting d'acord a les teves necessitats. Tindràs sempre un telèfon d'atenció personal per solventar els dubtes del dia a dia.

Més informació
Administració de Sistemes

Administració de Sistemes

Oferim solucions diverses en l'administració de xarxes informàtiques. La nostra màxima prioritat és la seguretat informàtica, la qualitat dels equips instal·lats i l'estat de les seves xarxes.

Més informació
Consultoria RGPD

Consultoria RGPD

Complir amb la Llei de Protecció de Dades és fàcil: analitzem els nivells de seguretat necessaris per a les empreses, implantem i assessorem amb una completa Consultoria al servei del client.

Més informació

Un món tecnològic t'espera

Som una empresa jove i dinàmica que neix després d'una evolució de més de 15 anys al món de les tecnologies de la informació.
Posem a disposició de les empreses les millors eines per desenvolupar la seva activitat en un entorn tecnològic amable, eficaç i escalable.

Coneix-nos

Actualitat

22-03-2019

Sage50cloud Essential

La solució integrada de comptabilidad i gestió comercial amb connectivitat Office 365. Solució de gestió comercial i[...]
Llegir ara
01-02-2018

Descobreix Sage Club

Descobreix Sage Club. El lloc on creixes amb la teva empresa. Sabem que per a que la teva empresa tingui exit, el més important ets[...]
Llegir ara
15-01-2018

Conecta la teva empresa al futur amb Sage 50c

Los negocios han eliminado las barreras físicas para crear redes virtuales de colaboración. Sage 50c es la solución de[...]
Llegir ara

Alguns dels nostres Projectes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.