Actualitat

Inici   >   Actualitat   >   Lectures per a aquestes vacances

Lectures per a aquestes vacances - Omnia Solutions

Lectures per a aquestes vacances

24-08-2015

Recull de newsletters ordenades per temàtiques

Entrem en la segona meitat d'agost i estem segurs que molts de vosaltres esteu relaxats immersos en les vostres vacances. Si és així perfecte, hem agrupats algunes de les nostres newsletters més importants per temes relacionats perquè puguis repassar conceptes que segur que t'interessen:

Empresa 2.0

- Com convertir-se en una Empresa 2.0 treu partit de la tecnologia i arriba a més clients, converteix-te en una empresa 2.0 i coneix els beneficis de donar aquest gran pas.

- Si vens a persones comunica de forma personal: Renova la teva comunicació empresarial, et donem 10 raons per comunicar-te de forma personal amb els teus clients.

- Tenir una bona imatge corporativa és imprescindible: coneix els beneficis de tenir una bona imagen corporativa per a la teva empresa.

- 6 raons per canviar la comunicació de la teva empresa: adapta la comunicació de la teva empresa a les noves tecnologies, en aquesta news et donem 6 pistes.

Publicitat i Marketing online

- Accions Publicitaries PUSH per a la teva web: coneix quins són les accions publicitàries més comunes i els diferents formats que s'implementen per a la web.

- Publicitat Online VS Publicitat tradicional: raons per invertir en la publicitat online i els avantatges que té aquest mitjà en detriment dels mitjans tradicionals.

- ¿Qué són els ambaixadors de marca?: coneix el concepte d'ambaixadors de marca, què són, com es comporten i com influencien en els consumidors.

- Segments de mercats que hauries de conèixer 7 segments de mercats bàsics que tot negoci hauria de conèixer.


Eines i utilitats

- Coneix els errors més comuns en l'enviament d'emails una completa guia d'actuació en cas que no us funcionin l'enviament o recepció dels vostres emails.

- Crea la teva guia comercial amb Reskyt: Una bona aplicació per crear guies comercials per a comerç i entitats municipals.

- Espai d'emails VS espai de hosting: coses que cal tenir en compte per gestionar un hosting de forma eficient.

- Buffer, solució per no tornar-se boig amb tanta xarxa social: Buffer és una gran utilitat per quan tenim diferents xarxes socials i les volem gestionar totes alhora.

- Com crear Passwords segurs per als teus comptes privats: no deixis de costat aquesta mesura de seguretat bàsica. Aquí et donem una sèrie de consells.

- Google PLUS per a empreses i negocis locals: si tens un negoci o empresa local, deixa que et trobin en Google Plus, una eina indiscutible per al posicionament en internet.

Si així ho desitges també ens pots seguir en nostre Twitter, Facebook i Google Plus.

Aprofitem per desitjar-vos unes bones vacances, nosaltres seguirem informant i creant contingut de qualitat per a vosaltres.

Moltes gràcies per seguir-nos ;)

Compartir


  Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.